Inspire2Care in top 10 schaalbare projecten

Inspire2Care in top 10 schaalbare projecten

Zero Project Impact Transfer heeft Inspire2Care geselecteerd als één van de meest repliceerbare projecten die werken aan een wereld zonder barrières voor mensen met een beperking. Zero Project promoot oplossingen voor een wereld zonder barrières. 

Het Impact Transfer programma van Zero Project is een samenwerking tussen Ashoka Austria en ESSL Foundation en richt zich voornamelijk op het wereldwijd verspreiden van goede oplossingen. “Ideeën en ondernemers achter sociale innovaties hebben vaak het potentieel om verder op te schalen in de wereld, maar de sociale sector mist de kennis om deze schaalvergroting te bewerkstelligen”,  leggen zij op hun website uit. Daarom willen zij programma’s promoten die zó zijn opgezet dat ze goed te repliceren zijn.

Karuna is trots dat Inspire2Care, samen met negen andere innovatieve oplossingen, is uitgekozen. Directeur Betteke de Gaay Fortman zal Inspire2Care en de propositie voor replicatie presenteren tijdens de prestigieuze Zero Project Conferentie in Wenen, in februari 2018.

2018-06-15T17:17:46+00:00